Taling 21
3641 ZP  Mijdrecht

06 - 41 95 86 76

06 - 22 54 92 66

computerreiniging

Computerreiniging wordt niet standaard in het reguliere schoonmaakonderhoud meegenomen. Toch wijzen verschillende onderzoeken uit dat toetsenborden van computers veelzwaarder vervuild zijn dan een niet schoongemaakt toilet. Computers zijn echte vuilverzamelaars. Door de statische elektriciteit trekken ze letterlijk stof aan. En door contact met de handen en vervuiling door vet, broodkruimels, haren en huidschilfers worden toetsenborden en muizen broeiplekken voor bacteriën.

 

Door uw computers, beeldschermen, muizen en toetsenborden met regelmaat hygiënisch te laten reinigen verlengt u niet alleen de levensduur, maar zorgt u ook voor een frisse en gezonde werkplek voor uw medewerkers. En dat werkt een stuk prettiger!

Triomf schoonmaakservice biedt computerreiniging aan als aanvullende service op het reguliere schoonmaakwerk. Voor u een minimale extra investering, maar wel één met een maximaal effect. En natuurlijk kunt u erop rekenen dat onze gespecialiseerde medewerkers zorgvuldig met uw kostbare en kwetsbare apparatuur omgaan.