Taling 21
3641 ZP  Mijdrecht

06 - 41 95 86 76

06 - 22 54 92 66

over Triomf schoonmaakservice

Triomf schoonmaakservice is een jong bedrijf met ervaren, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers, die allen hun eigen specialisatie hebben. Triomf schoonmaakservice is actief over de gehele breedte van de schoonmaakbranche, van kleine opleveringsschoonmaken tot het dagelijks onderhoud van bedrijven. Wij werken volgens de modernste methodes en technieken, met de best mogelijk opgeleide medewerkers.
Al vanaf de start van ons bedrijf is een tevreden klant het uitgangspunt voor onze uitgebreide dienstverlening. Tel daarbij op dat wij een professionele kwaliteit en goede service leveren tegen concurrerende prijzen en u zult begrijpen dat al heel wat bedrijven hun schoonmaakopdrachten aan Triomf schoonmaakservice toevertrouwen. Maar we zijn nog dagelijks bezig met kwaliteitsverbetering, omdat we als modern en professioneel schoonmaakbedrijf ruimschoots willen kunnen voldoen aan de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen.

 

We zijn er dan ook trots op dat we al heel wat bedrijven uit midden Nederland en een groot deel van de Randstad tot onze klantenkring mogen rekenen.

 

Bent u nog geen klant? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen u de zorg voor het schoonmaakonderhoud graag uit handen!