Taling 21
3641 ZP  Mijdrecht

06 - 41 95 86 76

06 - 22 54 92 66

vloeronderhoud

Een mooie, schone vloer is belangrijk voor de uitstraling van een ruimte, maar ook noodzakelijk voor het behoud van de kwaliteit en de bedrijfsveiligheid. Helaas is dagelijks schoonmaakonderhoud, hoe grondig ook, meestal niet voldoende om een vloer mooi te houden. De vloeren in bijvoorbeeld een bedrijfspand worden anders belast dan een vloer in een woning. Daarom is het voor veel vloeren van belang om deze periodiek ook intensief te laten reinigen, waardoor uw vloer niet alleen langer mooi blijft, maar ook minder onderhevig is aan slijtage.

 

De frequentie van intensieve vloerreiniging hangt onder andere af van het soort vloer en het gebruik. Tapijt, natuursteen, linoleum of een mooie hardhouten vloer, iedere vloer is anders en erbij gebaat dat specialistisch onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

Intensief vloeronderhoud kan voor tapijt bijvoorbeeld bestaan uit het uitvoeren van een vlekkenronde en/of het machinaal reinigen van het tapijt met een speciaal reinigingsmiddel. Een stenen vloer knapt op van een regelmatige schrobbeurt en een linoleumvloer toont anders als deze regelmatig wordt opgewreven. Intensief vloeronderhoud kan ook bestaan uit het behandelen van uw houten vloer, het strippen en conserveren van uw linoleum vloer of het impregneren van uw natuurstenen vloer. Intensief schoonmaakonderhoud bevordert de duurzaamheid, waardoor u langer van uw vloer kunt genieten.

Ook op het gebied van het onderhoud aan alle soorten vloerafwerking is Triomf schoonmaakservice uw specialist. Wat de mogelijkheden voor uw vloeren zijn, bespreken wij graag!