Taling 21
3641 ZP  Mijdrecht

06 - 41 95 86 76

06 - 22 54 92 66

werkwijze

Triomf schoonmaakservice zet zich maximaal in voor een optimale schoonmaakdienstverlening en werkt op basis van open en heldere afspraken. Daarbij geldt: "Afspraak is Afspraak!". Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Uw wens is daarbij ons uitgangspunt!

Afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage biedt onze werkwijze de mogelijkheid om te variëren. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

 

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen nauwkeurig vastgelegd in een plan van aanpak. Op basis hiervan bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Als u onze offerte accepteert, werken wij het plan van aanpak verder uit, zodat onze medewerkers volgens duidelijke programma’s of instructies voor u aan de slag kunnen en weten wat van hen verwacht wordt. Bij veranderende omstandigheden kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast.

 

Triomf schoonmaakservice streeft naar perfectie, zorgvuldigheid en een gecontroleerde aanpak. Dit biedt de beste garantie voor tevredenheid van alle betrokkenen.